Ahad, 26 April 2009

Majlis Pernikahan Eryani & Zul

Pandanvilla, 26 April 2009..Hari yang besejarah buat eryani.....


ani 1

Photo Taken By Noriman

ani 2

More picture to come...tunggu..............

The Ninja

the ninja



the ninja 2




perahu

Khamis, 23 April 2009

Sadness

sadness

Eryani Birthday

ani baday blog

Photo by Alid (Shutterpro.blogspot.com)


Happy Birthday to our beloved Sister, Eryani Sutarno...Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki...boh..nda g lama kan kawin ni..berakal tah..haha

erman

aku blog

Photo Taken By Alid....Tq




Rabu, 22 April 2009

mama

mama

Selasa, 21 April 2009

Basit's Baby

wafa blog


DSC_0416edit


DJ sid

Isnin, 20 April 2009

Eryani's Wedding

flower girls
The Flower Girls

Eryani's Wedding just around the coner..Persiapan akhir semakin rancak.....Bilik pengantin di hias cantik, pelamin ready dah, pengantin nya pun ready dah .. Dan bermulalah gendang berjaga jaga malam ini....

Count Down Begins

Happy Bday to Alid

jp

Group Photo
From the Left .Noriman(The Sifu) Alid (The Bday Boy) Es (Mr Ronaldo or dings) Erman And Deedee ( The Doctor)

Group photo taken di JP selepas meliat wayang di Mall , cerita "Coming Soon"...


alid potter
Aksi Kejar mengejar


Happy Birthday to Alid.....Semoga panjang umur dan di murah kan rezeki..suksess selalu...Bila Round Table ni lid?

Ahad, 19 April 2009

Majlis pertunagan Myrol & Basitah

tunang 1



tunang 2 blog



myrol basitah



tandan tunang

Jumaat, 17 April 2009

The Dings Design

Baru2 kan belajar mendesign..hahaha..Gagal ehh.....kan belajar lagi...

the stylelo

The Evo Master

hadi evo

The qoute

DSC_0153

Khamis, 16 April 2009

DSC_0109



light



deedee

Ayam

ayam

Selasa, 14 April 2009

Chelsea vs Liverpool

Selasa(15.04.2009)-UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CHELSEA vs LIVERPOOL.
Chelsea denied Liverpool the glory of another sensational European comeback to reach the semi-finals of the Champions League with a 7-5 aggregate win. All the best Chelsea! Liverpool try again next year. Man Utd, Goodluck ;p

Isnin, 13 April 2009

Bangau

Bangau KB


Photo was taken by awang Noriman (The Sifu)...yang mana akan menyambut ulang tahun hari kelahiran beliau pada esok hari 14/4/2009......Pandanvilla ingin mengucapkan selamat , dan semoga panjang umur dan di murah kan rezeki, suksess selalu...ehhe

Ahad, 12 April 2009

model of the day..iskandar

es copy

Pandanvilla, 12 April 2009, Iskandar atau panggilan manja nya MR c. Ronaldo, telah di Photoshoot kan..Sesi Photoshoot berjalan dengan begitu lancar, kerna beliau memberikan kerjasama yang jitu...

Gear untuk photoshoot:

Camera: Nikon D60

Penchayaan: Build in Flash dan lampung ruang tamu.

Editing: Photoshop Cs3

Cost: Free

Jumaat, 10 April 2009

wajah2

es blog




ani blog




along the way copy

Khamis, 9 April 2009

Kucing

Kucing

Orkit lahh......

orchid utk blog

orkit

The Doktors & The Dings

talk show blog

Cover album Deedee

the new boi copy
Cover album Singel terbaru...

Belalang

belalang

Rabu, 8 April 2009

Liverpool vs Chelsea

Liverpool saw a 14-month and 32-match unbeaten home record destroyed by Chelsea.


AN FIELD-Liverpool bermula dgn agak garang.. Torres menjaringkan gol seawal minit ke 6 separuh masa pertama. Tetapi tidak meruntuhkan semangat pemain2 Chelsea yang setiap tahun bermain di Liga Juara2 Eropah.. Chelsea menyamakan kedudukan pada minit ke 39 separuh masa pertama melalui tandukan Branislav Ivanovic (Pemain Reserved). Separuh masa kedua menyaksikan Chelsea semakin garang dgn menjaringkan goal kedua pada minit ke 62 melalui pemain yg sama iaitu Branislav Ivanovic. Dan pada minit ke 67, Chelsea sekali lagi menjaringkan gol. Gol ke 3 di jaringkan oleh pemain berpengalaman dari Ivory Cost, Didier Drogba. Perlawanan berkesudahan dengan.. Libapul 1-3 Chelsea. Perlawanan seterusnya di Stamford Bridge, Chelsea. Adakah Libapul akan dapat bangkit? Kita tunggu dan lihat.. AL8 Pandanvilla melaporkan.
"The side that has of late battered Real Madrid and Manchester United into submission was nowhere to be seen as Chelsea reigned supreme."

Isnin, 6 April 2009

Saja..."The Pala Paip"

pala paip

Empire lagi..

Sabtu(04-04-2009) - Outing bersama Erman, Es & Noriman.
Lokasi = Empire.
empire8
Tugu.. hehe

empire11
Erman.. Rugged usulmu memigang Flash ah.. baik tah membali kali eyh..

pandanvilla
Tough udah tu Man.. Lapar eyh..

Sabtu, 4 April 2009

Empire

empire 1

Empire, 5 April 2009. Sekali lagi kami berkesempatan outing with Noriman.Lokasi empire. Turut serta dalam outing kali ini, Alid , Erman , Mr Ronaldo A.k.A Iskandar dan The Sifu Noriman.




Jumaat, 3 April 2009

Z.S.I Sound Cek


Pandanvilla 4 March 2009,
Zam Seri Intan atau lebih di kenali sebagai ZSI, telah pun sempurna menjalankan "Sound cek" dengan peralatan terbaharu dan canggih. Sound Cek yang di ketuai oleh pemiliknya sendiri iaitu Awang Noriman, bermula seawal 8.00 malam. ZSI yang di lengkapi dengan peralatan BEHRINGER yang tebaharu, menawarkan perhikhmatan Karoake dan pembesar suara system bercomputer dengan harga yang berpatutan dari serendah $100 hingga $ 700 untuk mana mana majlis.. Pada kesimpulanya, sound cek yang telah diadakan berjalan dengan lancar. Pandanvilla memberi 10 out of 10 untuk system bunyi.. Nda rugi yo......

Zsi


ermin
Ermin yang sedang asyik memilih2 lagu...

DSC_0520
The best singer of the night


es n myrol
Awang Myrol & MR Ronaldo aka Iskandar turut hadir


system
Tak perlu risau dengan cd lagu...semua lagu2 karoake tersedia dalam computer...:p


hadi
Hadi with his wireless mic, sal nda sabar nunggu giliran.huhu


the trio
Antara bakat bakat yang meningkat naik..yang turut serta menjayakan Sound cek

brunei idol


group 1
Group Photo...


DSC_0422